طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا در منزل

به گزارش مجله شرقیا، باقلوا با خمیر یوفکا یا فیلو تهیه می گردد و یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه است که اغلب همراه با چایی سرو می گردد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا را به روشی ساده توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا در منزل

خبرنگاران | سرویس آشپزی - باقلوا یک شیرینی خوشمزه است که در اغلب کشور های آسیایی از جمله ایران تهیه شده و هواداران بسیاری نیز دارد. این شیرینی به سادگی تهیه می گردد، اما درست کردن خمیر آن کار چندان ساده ای نیست و حتی گاهی آنگونه که باید آماده نمی گردد. اما خبر خوب این است که از خمیر یوفکا که به طور آماده در بازار به فروش می رسد، نیز می توان استفاده کرد. خمیر یوفکا در دو شکل مثلثی و مستطیلی عرضه می گردد، برای تهیه باقلوا با خمیر یوفکا از نوع مستطیلی آن باید بهره ببرید.

مواد مورد نیاز برای تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

مواد اولیه ای که برای تهیه باقلوا با استفاده از خمیر یوفکا به آن نیاز دارید، در جدول زیر ذکر شده است.

مواد لازم
خمیر یوفکا مستطیلیچند عدد
گردو، پسته، پودر نارگیلاز هر کدام 200 گرم
خاکه قند1 پیمانه
شکر2 پیمانه
چوب دارچین1 عدد
هل سفید7 عدد
گلاب و شیر عسلاز هر کدام 2 قاشق غذاخوری
کره70 الی 80 گرم
زعفران دم نمودهبه میزان لازم
تخم مرغ1 عدد

چند نکته:

  • به جای خاکه قند می توانید از شکر آسیاب شده نیز بهره ببرید.
  • هل و دارچین را دم کنید و عصاره آن را برای تهیه باقلوا بکار ببرید.
  • خمیر یوفکا به صورت منجمد است، برای باز کردن یخ آن می توانید حدود دو ساعت قبل آن را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای معمولی برسد. به یاد داشته باشید که این خمیر اگر در معرض هوا باشد به سرعت شکننده شده و از هم باز می گردد؛ به همین علت به میزان ای که خمیر نیاز دارید از بسته خارج کنید و مابقی را سریعا در فریزر قرار دهید تا در زمان دیگر بتوانید بهره ببرید.

بیشتر بدانید: طرز تهیه خمیر یوفکا یا نان یوفکا خانگی

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

  1. شکر را در یک پیمانه و نیم آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ گردد. در انتها اندازه اندکی گلاب به این شربت اضافه کنید.
  2. گردو، پسته و پودر نارگیل را با یکدیگر مخلوط نمایید.
  3. اکنون شیرعسل را نیز به آنها اضافه و مخلوط کنید.
  4. سپس خاکه قند را نیز بیفزایید.
  5. یک قاشق غذاخوری گلاب، یک قاشق مرباخوری از عصاره دم نموده هل و دارچین و اندازه اندکی زعفران را نیز به مواد اضافه کنید.
  6. اکنون تمام مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.
  7. سپس پودر نارگیل را نیز اضافه کنید و بهم بزنید. مواد داخل نان یوفکا باید حالت خمیری و چسبندگی داشته باشند.
  8. زرده تخم مرغ، کره و اندکی زعفران را بایکدیگر کاملا مخلوط کنید تا یک دست شوند.
  9. یک طرف خمیر یوفکا را به کره آغشته کنید.
  10. حال اندازهی از موادی که آماده نموده بودید را داخل خمیر بریزید و به آرامی رول کنید.
  11. وقتی خمیر را رول کردید و آن را به صورت درآوردید، روی آن را کمی از مخلوط کره، زرده تخم مرغ و زعفران بزنید تا رنگ بهتری پیدا کند.
  12. اکنون به حالت لقمه ای برش بزنید. به همین ترتیب مابقی باقلواها را نیز آماده کنید.
  13. کف یک سینی فر را چرب کنید و سپس کاغذ روغنی نیز کف سینی قرار دهید.
  14. فر را از چند دقیقه قبل با حرارت 160 الی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  15. باقلوا ها را داخل سینی بچینید و در طبقه وسط فر قرار دهید. 20 الی 30 دقیقه برای آماده شدن باقلوا با خمیر یوفکا کافی است.

  16. پس از آنکه باقلوا آماده شد، آنها را از فر خارج کنید و شربت شکری که آماده نموده بودید را روی آنها بریزید.
  17. باقلوا با خمیر یوفکا آماده است، آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و همراه با چایی سرو کنید.
  18. برای تزیین می توانید از خلال پسته یا پودر پسته استفاده نمایید.

چند نکته:

  • موادی را که داخل خمیر یوفکا می ریزید نباید گرم باشد، زیرا باعث از هم باز شدن خمیر می گردد. بعلاوه این مواد نباید رطوبت زیادی داشته باشد؛ بنابراین اگر بعد از مخلوط کردن غذا رطوبت آن زیاد بود، کمی پودر نارگیل، گردو یا پسته اضافه کنید.

  • مواد داخل باقلوا حتما باید حالت خمیری و منسجمی داشته باشد تا زمان پختن و پس از آن حالت خود را حفظ کند و از خمیر یوفکا بیرون نریزد.
  • بهتر است کره را ذوب نکنید و از نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسد، سپس آن را با زرده تخم مرغ و زعفران آنقدر بزنید تا لطیف گردد.
  • حتما اجازه دهید که شربت خنک گردد و بعد آن را روی باقلوا بریزید، زیرا اگر شربت گرم باشد، باعث می گردد باقلوا حالت خمیری پیدا کند.
  • به جای کره از روغن مایع نیز می توانید بهره ببرید.

به همین راحتی و در زمانی کوتاه می توانید باقلوا با خمیر یوفکا را آماده کنید. این شیرینی خوشمزه، طعم خیلی شیرینی دارد، از اینرو بهتر است آن را با چایی سرو کنید. از باقلوا به عنوان دسر نیز استفاده می گردد. بعلاوه برای میهمانی ها نیز می توانید این شیرینی را در نظر بگیرید. البته به یاد داشته باشید که باقلوا قند بسیار زیادی دارد، به همین علت بهتر است در میل کردن آن زیاده روی نکنید.

منبع: setare.com
انتشار: 20 مرداد 1404 بروزرسانی: 20 مرداد 1404 گردآورنده: sharghia.ir شناسه مطلب: 2449

به "طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید