استانبول، شهری که هرگز گرسنه نمی ماند

به گزارش مجله شرقیا، مردم استانبول هیچ وقت گرسنه نمی مانند. توی خیابان که باشند- که در بیشتر مواقع هستند- سرشان را به هر طرف برگردانند به هر حال چیزی برای خوردن پیدا می نمایند، با هر قمیتی. از بلوط، صدف و ذرت گرفته تا نخودپلو با مرغ، سمیت، ساندویچ ماهی کبابی با گوجه فرنگی، جعفری، پیاز و نانی شبیه لواش. حالا بماند که بخشی از روز را در کافه ها مشغول قهوه یا چای خوردن با باقلوا و چند جور شیرینی خیلی شیرین دیگر هستند. استانبول در میان گردشگران به خوردنی های ریز و درشتش معروف است. برای آشنایی با این خوردنی ها با بخش اول این مقاله در مجله خبرنگاران همراه باشید.

استانبول، شهری که هرگز گرسنه نمی ماند

بهترین تجربه سفر را با تور ارزان استانبول در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا دیدن کنید و لحظات زیبایی را در این شهر تاریخی و تفریحی بگذرانید.

صبحانه ای به حجم ناهار

در استانبول، شما صبحانه را مفصل می خورید. این عکس خودش گویای همه چیز است. همه خوردنی هایی را که در این عکس می بینید، استانبولی ها با چند نوع نان خوشمزه در یک وعده صبحانه می خورند؛ بهش می گویند صبحانه سنتی. ترکیبی است از زیتون، مربای انار، سالاد، یک نوع کالباس، سرشیر و عسل، مخلوطی از یک نوع پنیر(چیزی شبیه پنیر تبریزی خودمان) با مربای شاه توت، یک نوع پنیر ساده دیگر، نیمرو و چای معروف ترکی که حتما آن را در استکان های کمرباریک سرو می نمایند. البته همه مجبور نیستید همه این خوردنی ها را یک جا بخورید. یا اصلا برای وعده صبحگاهی، صبحانه سنتی را انتخاب کنید. از آن جایی که تقریبا تمام کافه ها و رستوران های استانبول صبحانه هم سرو می نمایند و منوی نسبتا پروپیمانی دارند، برای هر سلیقه یک گزینه مناسب وجود دارد. (خرید مقرون به صرفه بلیط تهران انکارا و بلیط انکارا تهران)

بورک استانبول

بورک هم یکی از همین خوردنی های خوشمزه ترکیه است که به ظاهر سبک به نظر می رسد، اما فقط به ظاهر. بورک مثل خیلی از دسرها و غذاهای شیرین و مخصوص صبحانه ترکی با پنیر درست می گردد. (اصلا این ترک ها همه چیز را پنیر می خورند. یک سری نان خوشمزه دارند که لایش پنیر می گذارند و به همین سادگی یک وعده یا میان وعده لذیذ کشف می نمایند.) با خرید آنلاین بلیط تهران استانبول در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید.

بورک را با نوعی خمیر به نام یوفکا درست می نمایند که مثل تمام خمیرها ترکیبی است از آرد، تخم مرغ، شیر، روغن و البته مخمر. خمیر این خوردنی مهم ترین بخش آن است. خمیر که خوب درست گردد، تویش را با هر چیزی که دوست داشته باشند، پر می نمایند؛ از ترکیب سیب و دارچین و شکر گرفته تا پنیر و زیتون و گردو و حتی مایه ماکارونی و پیتزای مخلوط. بورک را لایه لایه مثل لازانیا درست می نمایند؛ یا مثل پیراشکی آن را می پیچند و رویش را هم زرده تخم مرغ می مالند و برای تزئین هم بسته به مایع داخلش، از کنجد و سیاه دانه یا پودر کاکائو و قند استفاده می نمایند.

برای خرید بلیط هواپیما به صفحه اصلی سایت مراجعه کنید.

منبع: مجله دور و نزدیک
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: sharghia.ir شناسه مطلب: 1772

به "استانبول، شهری که هرگز گرسنه نمی ماند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استانبول، شهری که هرگز گرسنه نمی ماند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید