بازار بهجت آباد؛ بهشت کوچک خوش خوراک های تهرانی!

به گزارش مجله شرقیا، تهران چیزی که کم ندارد بازار و بازارچه است. این روزها انواع و اقسام بازارها و فروشگاه ها و بازارچه های تره بار در گوشه و کنار مرکز وجود دارند که می توانیم تقریباً هر چه از خوردنی، پوشیدنی، کالاهای ارتباطی و فن آوری، اسباب خانه، اسباب آرایش و پیرایش و ... می خواهیم در آنها پیدا کنیم. اما بازارهای خاصی هم وجود دارند که خوراکی هایی برای شکم گردهای ماجراجو ارائه می نمایند. به گزارش خبرنگاران، یکی از این بازارها بازار بهجت آباد است که این بار می خواهیم معرفی اش کنیم. بازاری که چندان تازه تأسیس نیست اما بهشت کوچک علاقه مندان خوراک و آشپزی است. با ما همراه شوید.

بازار بهجت آباد؛ بهشت کوچک خوش خوراک های تهرانی!

مهیا بودن مواد اولیه خوراک های آسیایی در بازار بهجت آباد

این روزها علاقه مندان به غذاهای فرنگی کم نیستند. در هر گوشه شهر سر و کله رستوران های ریز و درشت فرنگی پیدا شده تا به ذائقه های متفاوت خوراک برسانند. شاید شما هم جزو کسانی باشید که دوست دارند به جز خوراک های آشنای همیشگی، سوشی و سوپ میسو و خوراک لابستر و سالاد با کاهوی فرانسوی، ماهی سالمون و...هم جزو برنامۀ خوراکی شان باشد. البته رستوران های بین المللی کم نیستند که این خوراک ها و بیش از این ها را با کیفیت خوب عرضه می نمایند. اما کیست که نداند آماده کردن خوراک در خانه لذت دیگری دارد و با وجود اینترنت و انواع ویدئوهای آموزشی کار سختی هم نیست. مشکل مواد اولیه است که آنهم سالهاست با وجود بازاری مثل بهجت آباد این مشکل هم حل شده است. اگر دوست دارید یک وعده خوراک آسیایی یا دریایی خاص برای خودتان فراهم کنید، در این بازار هر چه می خواهید مهیاست. مثلا می توانید جلبک و برنج مخصوص سوشی را در اینجا پیدا کنید. اگر سریال کره ای زیاد دیده باشید حداقل در حد نام با کیمچی آشنا هستید. در این بازار کیمچی مشهور به صورت بسته بندی فروخته می گردد. انواع و اقسام سس ها و ادویه ها و نودل ها از تایلندی گرفته تا چینی و اندونزیایی هم موجود است. اسباب مخصوص خوردن غذاهای آسیایی یعنی چاپ استیک را هم به راحتی می توانید از فروشگاه های بازار بهجت آباد تهیه کنید تا به قول معروف جنس تان جور باشد و کمبودی برای تجربۀ متفاوت نداشته باشید. لازم به ذکر است که انواعی از پاستای ایتالیایی و سس های پِستو را هم در این بازارچه پیدا می کنید که قیمت نسبتا معقولی دارند اما تنوع مواد اولیه خوراک های آسیایی بیشتر است. به جز اینها میوه های خاص که مشتریان خاص خود را هم دارند مانند آناناس آفریقایی و موز اکوادور و گلابی نطنر ...در بازار بهجت آباد عرضه می شوند. این بازارچه با وجود تنوعی که دارد همواره خلوت است علت هم این است که مشتریان قدیمی به علت اینکه بازارچه در منطقه طرح ترافیک واقع شده است، ترجیح می دهند تلفنی هرآنچه می خواهند را سفارش دهند و در خانه تحویل بگیرند. پس خلوتی بازار نگران¬تان نکند و مطمئن باشید که محصولات تازه هستند. علاوه بر اینکه اجناس خارجی و به خصوص آسیایی هم مشتریان خاص خود را دارند. طبعاً با این اوصاف قیمت ها چندان مقرون به صرفه و به صرفه نیست. البته قیمت تره بار معمولی مانند فروشگاه های دیگر در سطح شهر است اما خوراک های خارجی که بیشتر غیرایرانی ها مشتری شان هستند قیمت های نسبتا بالایی دارند. البته گفته می گردد بعضی از محصولاتی که خارجی ها مشتری آنها هستند فراوری داخل اند اما به مقدار محدود فراوری می¬شوند.

بازار بهجت آباد کجاست؟

قطعاً اگر تا امروز گذرتان به این بازار نیفتاده باشد، الان سوأل تان این است که این بازار مجذوب کننده کجاست؟ بازار بهجت آباد در خیابان شهید عضدی در بلوار کریم خان واقع شده است که البته بیشتر به نام خیابان آبان(جنوبی) شناخته می گردد و از خیابان های قدیمی و خوش چشم انداز بلوار کریم خان است. هر کجای تهران باشید باید خودتان را به بلوار کریم خان برسانید. از بلوار که به این خیابان وارد شوید با پنج دقیقه پیاده روی به مقصد می رسید.

البته انتظار نداشته باشید که با بازاری بزرگ و چند طبقه روبرو شوید. بهجت آباد بازار روزی محلی است که حدود بیست فروشگاه دارد. اما شهرتش، همانطور که گفتیم، از اینجا ناشی می گردد که میوه های چهارفصل و مواد اولیه خوراک های آسیایی و انواع خرچنگ و لابستر و تره بار و خوردنی ها و تنقلات فرنگی عرضه می نماید.

وجه تسمیه نام بازارچه بهجت آباد هم این است که این بازارچه با نام محله نامیده می گردد. محله ای که به نام بهجت دختر صدراعظم ناصرالدین شاه قاجار که بخشی از زمین های این منطقه به او تعلق داشت نام گذاری شده است. بعدها محله ای در این بخش از تهران پا گرفت و بازار قصۀ ما هم حدود نیم قرن پیش به این محله اضافه شد و با همان نام و رسم محله شناخته شد.

گفته می گردد ظهور هایپرمارکت ها رنگ به رنگ در شهر بازارهایی مانند بهجت آباد را کمی از رونق انداخته اند. هایپرمارکت هایی که تقریبا تمام طعم ها و خوراک های بیگانه را عرضه می نمایند. اما با این همه، بازارهای خاص مانند اینجا در گوشه ای از شهر نفس می کشند و اگر هوس سوشی درست کردن در خانه به سرتان بزند می توانید راهی خیابان آبان جنوبی شوید.

منبع: همگردی
انتشار: 19 دی 1401 بروزرسانی: 19 دی 1401 گردآورنده: sharghia.ir شناسه مطلب: 2197

به "بازار بهجت آباد؛ بهشت کوچک خوش خوراک های تهرانی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بازار بهجت آباد؛ بهشت کوچک خوش خوراک های تهرانی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید