تجربیات سفر یک خانم جهانگرد اروپایی به ایران را بخوانید
به گزارش مجله شرقیا، تجربیات سفر یک خانم توریست اروپایی به ایران : در این مقاله از وب سایت مجله توریستی خبرنگاران به تجربیات یک خانم توریست اروپایی که برای گردش به ایران سفر نموده بود خواهیم پرداخت . حتما برای شماهم باید جالب باشد تا فرهنگ کشور خود را از زبان دیگران بشنوید پس با مت تا آخر این مقاله با ما همراه باشید تا با تجربیاتی که این خانم اروپایی به ایران داشته است را مطالعه کنید
با ما سفر کنید و با تور دور اروپا از قاره سبز دیدن کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.
خانمی که به تنهایی به ایران سفر کرده است اهل کشور لهستان و به نام آنا می باشد که از سال 2007 تا کنون به بیش از 78 کشور جهان سفر کرده است. وی در سال 2016 سفری به ایران داشت و پس از آن مطالبی جالب در مورد کشورمان در وبسایتش منتشر کرد؛ یکی از این مطالب دانستنی هایی پیش از سفر به ایران نام داشت که خواندنش خالی از لطف نیست.
بلیط هواپیما در طاهاگشت
نگرانی در مورد عدم توقف اتوبوس ها
در بعضی مقالات و هدایت های سفر به ایران که توسط جهانگردان خارجی نوشته شده است، می خوانیم که رانندگان اتوبوس های بین شهری حتی در مسیرهای طولانی برای استراحت مسافرین، میل کردن غذا و استفاده از سرویس بهداشتی توقف نمی نمایند! این در صورتی است که می دانیم در تمامی سفرهای بین شهری رانندگان اتوبوس موظف به توقف در فواصل تعیین هستند تا مسافران بتوانند به نماز و دیگر امور خود بپردازند.
آنا نیز به این مورد اشاره می نماید و می گوید که بر اساس تجربه شخصی خودش، جای نگرانی نیست و اتوبوس ها در ساعات معین توقف خواهند داشت.
بدون تعارف سوال بپرسید
ما ایرانی ها برخلاف مردم بعضی کشورها، از اینکه یک خارجی در چگونگی فرهنگ و قوانین کشور و یا شیوه زندگی شخصی مان کنجکاوی کند، دلگیر نمی شویم و با روی گشاده به وی پاسخ می دهیم؛ زیرا دوست داریم به آن ها ثابت کنیم که هیچ کدام از و اخبار منفی که رسانه ها درباره ملت ایران به گوششان رسانده اند، حقیقت ندارند.
پس تمامی جهانگردان خارجی می توانند در صورتی که در موردی برای شان ابهام یا سوالی پیش آمد می نماید، این مسئله را با یک ایرانی در میان بگذارند تا شرحی دقیق و جامع دریافت نمایند.
شب نشینی با خانواده های ایرانی
امکان ندارد که یک فرد خارجی به ایران سفر کند، با بومیان ارتباط برقرار کند و به منزل آن ها دعوت نگردد! مردم میهمان نواز کشورمان با آغوشی باز جهانگردان کشورهای مختلف را به خانه و کاشانه خود راه می دهند و به آن ها اصرار می نمایند تا چند شب میهمانشان باشند.
به گفته آنا، ماندن در کنار خانواده های ایرانی نه تنها امن است، بلکه یکی از بهترین تجربیات سفرتان به ایران خواهد بود. ایرانی ها از شما پذیرایی می نمایند، در مورد فرهنگ و کشورشان با شما سخن می گویند و همچون یک خانواده مراقبتان خواهند بود.
به سبک ایرانی چای بنوشید
چای یکی از نوشیدنی های محبوب و سنتی ما ایرانی هاست و هر جهانگرد خارجی بارها در طول سفرش این نوشیدنی را امتحان می نماید؛ اما شیوه نوشیدن چای در ایران با دیگر نقاط جهان کمی متفاوت است. ساکنین دیگر کشورها برای نوشیدن چای، آن را از پیش با شکر یا قند شیرین می نمایند، در حالی که ما عادت داریم حبه ای قند در دهانمان قرار دهیم و سپس آرام آرام چایمان را بنوشیم. این سنت برای بسکمک از گردشکران جالب است و سعی می نمایند در مدت اقامتشان در ایران از این شیوه پیروی نمایند.
سرویس های بهداشتی
استفاده از سرویس های بهداشتیِ ایرانی برای جهانگردان خارجی سخت و چالش برانگیز است و شرایط نابه سامان سرویس های بهداشتی بین راهی یا عمومی درون شهری، این چالش را چندین برابر می نماید. در بیشتر موارد دستمال کاغذی در این اماکن وجود ندارد و گاهی حتی مایع دست شویی به سختی یافت می گردد؛ پس بد نیست جهانگردان همواره در طول سفرشان مایع ضدعفونی نماینده دست و دستمال کاغذی اضافی همراه داشته باشند.
خریدن سیم کارت برای استفاده از اینترنت
به دلیل نبودن وای فای رایگان در سطح شهرهای ایران، آنا به همراهانش پیشنهاد می نماید تا به محض ورودشان به ایران، با پرس و جو از کارمندان هتل یا مسافرخانه محل اقامتشان، به نزدیک ترین مرکز فروش سیم کارت مراجعه نمایند تا بتوانند با خریداری سیم کارتی کم قیمت، از اینترنت پر سرعت بهره مند شوند.
هتل ها گذرنامه مسافرین را نگهداری می نمایند
نگه داشتن گذرنامه یا شناسنامه مسافرین تا روز خروج، یکی از قوانین هتل ها و مسافرخانه های ایرانی است که در بعضی موارد سبب تعجب جهانگردان خارجی می گردد. ممکن است آن ها به کارمندان هتل اعتماد نداشته باشند و در برابر تحویل دادن پاسپورتشان مقاومت نمایند؛ اما باید بدانند که جای مدارکشان نزد هتل امن است و به بهترین نحو از آن ها نگه داری می گردد. البته بهتر است پیش از تحویل مدارک شناسایی خود به هتل یک کپی برای استفاده در طول سفر از آن ها تهیه نمایند.
رانندگی عجیب ایرانیان
با وجود فرهنگ سازی ها و مفیدی که در چند سال اخیر در مورد رعایت قوانین رانندگی صورت می گیرد، هنوز هم شیوه رانندگی ما ایرانی ها با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد. جهانگردان خارجی در روزهای اول اقامتشان در ایران، ممکن است با دیدن شرایط خیابان ها وحشت زده شوند و هرگز خیال رانندگی کردن در ایران به سرشان نزند. به علاوه هنگامی که در تاکسی یا آژانس می نشینند، مطمئنا بعد از چند دقیقه از راننده درخواست می نمایند تا از سرعت خود بکاهد.
عبور از خیابان، خطر اصلی!
رعایت قوانین و مقررات هدایت و رانندگی از جمله مسائلی است که متاسفانه هنوز به طور کامل درکشور ما همه گیر نشده است. یکی از مهم ترین این قوانین احترام به حقوق عابرین پیاده و کاهش سرعت یا توقف به هنگام عبور از روی خطوط عابر پیاده می باشد.
از دیدگاه آنا، هرگز نمی توان با اطمینان از عدم وجود خطر، عرض خیابان های ایران را پیمود؛ زیرا رانندگان به هیچ وجه پیش از خطوط عابر توقف نمی نمایند و عابرین پیاده ناچارند با در نظر دریافت جوانب احتیاط از میان ماشین هایی که با سرعت به سمتشان می آیند خود را به سوی دیگر خیابان برسانند.
امنیت ایران
وجود یا عدم وجود امنیت در کشوری، از مباحث مهم برای رونق جهانگردی در آن سرزمین به حساب می آید. متاسفانه تصویری که از ایران به مردمان جهان نشان داده می گردد، چیزی جز یک کشور ناامن نیست. همین سیاه نمایی سبب می گردد تا عده ای از سفر به کشورمان منصرف شوند و هیچ گاه شانس لمس این همه زیبایی را در سرزمینمان به دست نیاورند.
خوب است بدانیم که با توجه به تجربیات عده کثیری از بازدیدنمایندگان کشورمان، هیچ گونه مسئله ای به لحاظ امنیت اقتصادی یا جانی برایشان رخ نداده است و آن ها ایران را یکی از امن ترین کشورهای جهان حتی برای مسافران تنها یا بانوان جهانگرد قلمداد می نمایند.
دغدغه همیشگی ریال و تومان
تفکیک ریال از تومان یکی از اصلی ترین مشکلاتی است که جهانگردان خارجی در طول سفرشان با آن روبرو می شوند. ارز رسمی کشور ما ریال است اما تقریبا در تمامی مغازه ها با واحد تومان در مورد قیمت اجناس صحبت می گردد که این اتفاق بسکمک از جهانگردان را گیج می نماید.
ایران مقصدی رویایی برای بک پکرها
خیلی از جهانگردهای بک پکر (کوله گرد)، ایران را مقصدی مناسب برای سفرهای این چنینی نمی دانند؛ در صورتی که وجود هتل های ارزان قیمت و مسافرخانه ها، امکان برپایی چادر و کمپینگ در بسکمک از پارک ها و جاذبه های طبیعی، ارزان بودن خوراک و رفت و آمد به دلیل نرخ پایین ریال و همچنین میهمان نوازی بیش از حد مردم، ایران را به بهشتی برای جهانگردان کوله پشتی به دوش بدل کرده است.
در بیشتر کشورهای جهان کسی از مردم محلی را نمی یابید که داوطلبانه شما را به گردش درون شهری ببرد یا برای بازدید از موزه ای همراهی تان کند؛ اما در ایران بسکمک از مردم به صورت خود خواسته به کمک جهانگردان می آیند.
ایرانیان از آمریکایی ها متنفر نیستند
یکی از بیشترین منفی علیه مردم ایران، در رسانه های عمومی آمریکایی صورت می گیرد؛ به همین واسطه بسکمک از مردم این کشور گمان می نمایند که ایرانی ها از آنان متنفرند! در صورتی که مردم خوش قلب کشور عزیزمان نه تنها خصومتی با آمریکایی ها ندارند، بلکه از هر جهانگردی که به کشورشان وارد گردد، با رویی گشاده استقبال می نمایند.
آنا در طول اقامتش در ایران با بومیان چند شهر در این باره صحبت کرده و از مهربانی آنان تعجب کرده است؛ وی به همین دلیل می گوید که در خلال گفت و گویش با ایرانی ها، هیچ کس از آمریکا ابراز نفرت نکرده است.
بهترین فصل سفر به ایران
همانطور که همه ما می دانیم، ایران کشوری است چهار فصل و نقاط مختلف کشور می توانند در زمان های یکسان، دمایی بسیار متفاوت داشته باشند. به طور مثال آنا در اواخر اسفند-اوایل بهار به ایران سفر کرده است؛ به گفته وی تهران و تبریز در این فصل از سال بسیار سرد، اما شهرهای جنوبی گرم و سوزان بودند. پس در هر فصلی می توان با انتخاب درست مقصد سفری دل انگیز به ایران داشت.
البته وی فصل بهار را به کاربران وبسایتش پیشنهاد کرده و معتقد است که تعطیلات نوروز به دلیل شلوغی شهرهای توریستی و تعطیلی بعضی مراکز، بدترین زمان سفر به کشورمان می باشد.
ایرانی ها عرب نیستند
مهم ترین نکته ای که این جهانگرد لهستانی به مسافرانِ ایران گوشزد می نماید، تفاوت ایرانی ها و عرب هاست. هر جهانگرد خارجی باید بداند که زبان و ریشه ما پارسی است؛ و حتی خط الرسم ما با بعضی حروف به کار رفته در زبان عربی تفاوت دارد. با وجود مشترک بودن بسکمک از لغات زبان عربی و فارسی، بیشتر مردم ایران تسلطی به زبان عربی ندارند.
در بسکمک از موارد احتیاج است که به جهانگردان خارجی که به کشورمان می آیند، در مورد این تفاوت شرح دهیم؛ حتی در بعضی مواقع آن ها از لغات و جملات عربی برای ارتباط برقرار کردن با ما استفاده می نمایند که گاهی اوقات واکنش تند هموطنانمان را در پی دارد.
لمینت دندان کامپوزیت دندان ایمپلنت
منبع: تاپ تراول