شیرینی خانگی ، کیک دورنگ، یار غار چای عصرانه
به گزارش مجله شرقیا، با پختن این کیک ساده می توانید اعضای خانواده تان را از خرید از سوپر مارکت و قنادی پشیمان کنید و هوای جیبتان را هم بیشتر داشته باشید.
کیک ها همواره هواداران زیادی دارند از جمله بچه ها، در این مطلب به شما طرز تهیه یک کیک بسیار خوشمزه و کم خرج را آموزش می دهیم تا در کنار چای در وعده عصرانه در کنا خانواده میل کنید.
1. سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا خودش را بگیرد. بعد داخل یخچال قرار دهید.
2. زرده های تخم مرغ، شکر، وانیل و روغن مایع را با همزن بزنید تا روشن و یکدست گردد. بعد نصف شیر را اضافه و میکس کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را هم مخلوط و سه بار الک کنید و نصف آن را به مواد اضافه کنید و با لیسه یا قاشق چوبی مخلوط کنید. حالا ما بقی شیر و آرد را هم اضافه و مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را در دو یا سه مرحله اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا یکدست گردد.
3. حدود 1 پیمانه از این مواد را با مخلوط کاکائو و شکر مخلوط نموده کنار بگذارید و ما بقی را داخل قالب مستطیل 30 ×10 ریخته و حالا مایه کاکائویی را به صورت یک خط وسط مایه سفید بریزید. کف قالب را یک بار به آرامی روی میز بکوبید تا مواد کاملا پخش گردد. به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر در حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا بپزد.
فوت و فن: برای تست پختگی کیک، یک خلال دندان را وسط کیک فرو نموده و خارج کنید. اگر تمیز بود کیک حاضر است.
4. حالا فر را خاموش نموده پس از پنج دقیقه قالب را خارج کنید و روی پنجره فلزی قرار دهید تا کاملا سرد گردد. دور کیک را با کارد از قالب جدا نموده به آرامی برگردانید تا خارج گردد. در صورت تمایل می توانید روی کیک را با کمی پودر شکر یا شکلات آب شده تزئین کنید.
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
4 /1 ق چ وانیل
4 /3 پیمانه روغن مایع
2 پیمانه آرد
2 ق چ بیکینگ پودر
10 /1 ق چ نمک
2 ق س پودر کاکائو
2 ق س شکر
یک پیمانه سر خالی شیر
فوت و فن
می توانید به جای وانیل از پوست رنده شده یک پرتقال بهره ببرید.
منبع: همشهری آنلاین