احسان پهلوان به قرنطینه خانگی رفت
به گزارش مجله شرقیا، تهران (پانا)- پزشک تیم فوتبال پرسپولیس بیان کرد؛ احسان پهلوان به علت ابتلا به کرونا در قرنطینه خانگی واقع شده است.
![احسان پهلوان به قرنطینه خانگی رفت احسان پهلوان به قرنطینه خانگی رفت](https://sharghia.ir/upload/2022/06/15/b71084a34ce-b6eddc764c53e-a2d17e8949e.jpg)
به گزارش خبرآنلاین؛ پزشک تیم فوتبال پرسپولیس در گفت وگو با رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت: با توجه به توصیه ها و هشدارهای پزشکی که به تیم داده شده است تا کوچکترین علایم شبیه به سرماخوردگی و آلرژی را هم اطلاع بدهند؛ احسان پهلوان دو روز پیش در تماسی از منزل اظهار داشت، علائم مشکوکی دارد.
بلافاصله برای اعزام جهت تست، هماهنگی به عمل آمد و طبعا بازیکن در قرنطینه خانگی نهاده شد و از حضور در محل تمرین منع شد. جواب این تست مثبت بود و به این ترتیب قرنطینه خانگی ادامه دارد. بعلاوه نظارت و مراقبت های پزشکی طبق پروتکل در حال اجرا است.
منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 25 خرداد 1401
بروزرسانی: 25 خرداد 1401
گردآورنده: sharghia.ir
شناسه مطلب: 2074
به "احسان پهلوان به قرنطینه خانگی رفت" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "احسان پهلوان به قرنطینه خانگی رفت"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید