برای حفظ مواد غذایی گوشت این نکات را رعایت کنید
به گزارش مجله شرقیا، 1- مواد غذایی گوشت یعنی اسیدهای آمینه و بسیاری از ویتامین های گروه B زمانی در گوشت حفظ می شوند که گوشت به آرامی پخته گردد و در اثر حرارت زیاد از بین می فرایند.

2- گوشت یخ زده وقتی ذوب می گردد و شیره آن خارج می گردد، بسیاری از مواد غذایی همراه شیره بیرون می آید. چاره این است که قبل از آنکه گوشت را فریز کنید خوب بشویید تا بعدا بتوانید شیره آنرا نیز به همراه گوشت بپزید.
3- وقتی استخوان را می پزید برای آنکه مواد غذایی بیشتری از آن خارج گردد، چند عدد گوجه فرنگی یا کمی سرکه به آن بیفزایید.
4- آب استخوان خواص زیادی دارد بنابراین در مصرف آن کوتاهی نکنید.
5- اگر گوشت یا استخوان را 48 ساعت در آبی که اندکی سرکه دارد خیس کنید و آن را در یخچال نگهداری کنید مواد غذایی بسیاری وارد آن آب خواهد شد و بعلاوه به مدت طبخ کمتری احتیاج خواهد داشت. برای حداکثر استفاده خوب است گوشت و استخوان به قطعات کوچک تقسیم گردد تا سرکه در آن نفوذ کند.
نوشته شده به وسیله گروه هفت گنج - برگرفته از کتب علم تغذیه
منبع: هفت گنج