خورشت کلم ژاپنی
به گزارش مجله شرقیا، فصل پاییز است و بسیاری از مردم در این فصل سرما می خوردند. غذای فرد بیمار هم سوپ داغ و سرشار از ویتامین و سبزیجات است تا هم آب بدنش تامین گردد و هم ویتامین های لازم به او برسد. به همین علت، در اینجا سوپ کلم با گوشت را انتخاب نموده ایم.
- تعداد: 8 تا 10 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان سرد شدن: 6 ساعت
مواد لازم
- روغن
- 6 پیمانه کلم خرد شده (انواع کلم به دلخواه)
- 150 گرم گوشت چرخکرده
- یک پیمانه اسفناج تازع
- یک پیمانه فلفل شیرین خرد شده
- یک عدد پیاز میانه خرد شده
- نصف پیمانه حعفری خرد شده
- ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- چهار پیمانه آب مرغ کم نمک
- ¼ پیمانه سس سویا
- سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- یک قاشق غذاخوری سرکه برنج
- یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده
طرز تهیه
1- در یک کاسه بزرگ، مخلوز کلم ها، گوشت چرخکرده، قلق شیرین، پیاز، جعفری، پیازچه، نمک، فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم روی اجاق بگذارید.
2- در یک کاسه کوچک، آب مرغ، سس سویا، رب گوجه فرنگی، سرکه برنج و آویشن را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید. خوب هم بزنید تا به هم مخلوط شوند.
3- درب قابلمه را بگذارید و بگذارید تا حدود 6 ساعت با حرارت کم بپزد.
ارزش غذایی
- کالری: 247
- چربی: 15 گرم
- کلسترول: 51 گرم
- کربوهیدرات: 10 گرم
- قند: 6 گرم
- سدیم: 1215 میلی گرم
- کلسیم: 61 میلی گرم
انتشار: 17 مرداد 1401
بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: sharghia.ir
شناسه مطلب: 2122
به "خورشت کلم ژاپنی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "خورشت کلم ژاپنی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید