خورشت کلم ژاپنی

به گزارش مجله شرقیا، فصل پاییز است و بسیاری از مردم در این فصل سرما می خوردند. غذای فرد بیمار هم سوپ داغ و سرشار از ویتامین و سبزیجات است تا هم آب بدنش تامین گردد و هم ویتامین های لازم به او برسد. به همین علت، در اینجا سوپ کلم با گوشت را انتخاب نموده ایم.

خورشت کلم ژاپنی
  • تعداد: 8 تا 10 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان سرد شدن: 6 ساعت

مواد لازم

  • روغن
  • 6 پیمانه کلم خرد شده (انواع کلم به دلخواه)
  • 150 گرم گوشت چرخکرده
  • یک پیمانه اسفناج تازع
  • یک پیمانه فلفل شیرین خرد شده
  • یک عدد پیاز میانه خرد شده
  • نصف پیمانه حعفری خرد شده
  • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • چهار پیمانه آب مرغ کم نمک
  • ¼ پیمانه سس سویا
  • سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده

طرز تهیه

1- در یک کاسه بزرگ، مخلوز کلم ها، گوشت چرخکرده، قلق شیرین، پیاز، جعفری، پیازچه، نمک، فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم روی اجاق بگذارید.

2- در یک کاسه کوچک، آب مرغ، سس سویا، رب گوجه فرنگی، سرکه برنج و آویشن را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید. خوب هم بزنید تا به هم مخلوط شوند.

3- درب قابلمه را بگذارید و بگذارید تا حدود 6 ساعت با حرارت کم بپزد.

ارزش غذایی

  • کالری: 247
  • چربی: 15 گرم
  • کلسترول: 51 گرم
  • کربوهیدرات: 10 گرم
  • قند: 6 گرم
  • سدیم: 1215 میلی گرم
  • کلسیم: 61 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: sharghia.ir شناسه مطلب: 2122

به "خورشت کلم ژاپنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت کلم ژاپنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید