حرفه ای ترین روش تهیه مربای هویج؛ خوشرنگ و خوشمزه
به گزارش مجله شرقیا، انواع مربا در وعده صبحانه ما ایرانی های جایگاه ویژه و محبوبی دارد. با آغاز هر فصل، به خصوص فصل تابستان و به بازار آمدن میوه های مختلف تب وتاب تهیه مرباهای خوشمزه با میوه های فصل در خانه های ایرانی به راه می افتد و نتیجه آن، شیشه های مجذوب کننده از مرباهای رنگارنگ با عطر و طعم مدهوش کننده است. اما برخی مرباها هم هستند که خیلی وابسته به فصل نیستند و به دلیل اینکه میوه یا صیفی جات آن ها همواره در درسترس است، در هر زمان از سال می توان آن ها را تهیه کرد. در این ویدیو از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه مربای هویج را به شما آموزش می دهیم که همین امروز و در وسط فصل سرد زمستان هم می توانید آن را تهیه کنید و از آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.

مواد لازم
- هویج خوش رنگ و آب دار: 1 کیلو
- شکر: 1 کیلو
- آب: دو پیمانه
- زعفران دم نموده غلیظ: 2 قاشق غذاخوری
- پودر هل یا هل دم نموده: نصف قاشق چای خوری
- گلاب: 3 قاشق غذاخوری
- خلال پوست پرتقال شیرین شده: 3 قاشق غذاخوری
- خلال پسته یا بادام: 4 قاشق غذاخوری
میزان: 2 کیلو
زمان پخت: 3 ساعت
طرز تهیه مربای هویج
- یک کیلو هویج خوش رنگ و آب دار را شسته و پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید. هویج ها را در قابلمه ترجیحا استیل یا مسی بریزید و به آن 2 پیمانه آب اضافه کنید.
- یک کیلو شکر نیز به هویج اضافه کنید و شعله گاز را روشن کنید و با حرارت بالا و درب بسته اجازه دهید به جوش بیاید. زمانی که جوش آمد، آن را هم بزنید و درب قابلمه را ببندید و شعله را روی میانه به مدت 2 ساعت قرار دهید که نه خیلی جوش بزرگ و نه خیلی جوش ریز بزند (در حین پخت، گاهی درب قابلمه را بردارید و مربا را هم بزنید).
- پوست 2 عدد پرتقال را خیلی نازک به صورتی که قسمت سفید آن بلند نگردد، بکنید و به یاری یک قیچی خلال کنید و آن را داخل آب جوش بریزید و برای مدت 1 الی 2 دقیقه اجازه بدهید تا بجوشد و تلخی آن برود و سپس خلال ها را آبکش کنید. این کار را 3 تا 5 بار انجام دهید. هر بار تست کنید، هرزمان تلخی خلال ها از بین رفت، خلال ها را از روی شعله بردارید.
- 2 ساعت که از پخت مربا گذشت و تقریبا جا افتاد، آب نصف لیمو ترش تازه معادل یک قاشق غذاخوری را به مربا اضافه کنید.
- خلال های پرتقال تلخی گرفته، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم نموده غلیظ، یک دوم قاشق چای خوری پودر هل یا میزان بیشتری عرق هل و یا هل دم نموده صاف شده، خلال پسته یا خلال بادام یا هردو، 2 قاشق غذاخوری گلاب را به مربا اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا نیم ساعت دیگر مربا با موادی که اضافه کردید، بجوشد و آب اضافی آن گرفته گردد و مربا کاملا جا بیفتد.
- پس از آنکه آب مربا کم شد و مربا جا افتاد و کاملا شیشه ای شد، حرارت را خاموش کنید و و درب قابلمه را با دم کنی بگذارید و اجازه دهید تا چند ساعت مربا درون قابلمه خنک گردد و سپس به شیشه های تمیز و خشک منتقل کنید و داخل یخچال نگه بدارید.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ