طرز تهیه خامه قنادی در خانه

به گزارش مجله شرقیا، در گزارش زیر قصد داریم طرز تهیه خامه قنادی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه خامه قنادی در خانه

جهت دریافت خدمات بازسازی منزل در تهران با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. از طراحی پلن بازسازی تا اجرای جز به جز بازسازی منزل، ویلا و ساختمان اداری تخصص ماست.

به گزارش ، خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از این فوت و فن هاست که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می خریدیم، اما در شرایط فعلی به راحتی می توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

خامه پر چرب: 250 گرم

شکر: 2 قاشق غذاخوری

اسانس یا وانیل: 1/2 قاشق غذاخوری

1. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد گردد.

2. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

3. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

4. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این فرایند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت گردد.

- با توجه به ذائقه و سلیقه تان می توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه بهره ببرید تا سفید رنگ نباشد.

- توجه داشته باشد که بعد از فرم دریافت خامه حجم آن خیلی بیشتر می گردد پس از اول ظرفی عظیم را انتخاب کنید.

- حتماً از خامه پر چرب بهره ببرید.

- حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

- اگر می خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

- بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.

منبع: ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 31 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sharghia.ir شناسه مطلب: 840

به "طرز تهیه خامه قنادی در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خامه قنادی در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید