طرز تهیه وافل بیسکویتی با بستنی: دسر بستنی بیسکویتی خوشمزه
به گزارش مجله شرقیا، یکی از انواع دسرهای بیسکویتی دسر بستنی بیسکویتی است. برای تهیه بیسکوییت دسر می توانید از انواع بیسکوییت که با ذائقه شما مطابقت دارید بهره ببرید. البته در این دستورالعمل، از وافل برای قسمت بیسکوییتی دسر استفاده شده است. وافل بیسکویتی با بستنی یک دسر خوشمزه ساده است که به راحتی و در کمتر از 15 دقیقه آماده می گردد. برای تهیه این دسر می توانید از انواع طعم های بستنی که با سلیقه خودتان جور است بهره ببرید. سس کارامل جزو جدایی ناپذیر روی تمام وافل ها است. برا یتهیه این دسر بیسکوییتی به جای سس کارامل از مربای شیر که بافتی شبیه کارامل دارد استفاده شده است. با این انتخاب، یک ترکیب سالم تر با شیرینی کم تر جایگزین کارامل می گردد. در ادامه، با طرز تهیه دسر بستنی بیسکویتی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر بستنی بیسکوییتی
- وافل بیسکویتی سوربن 24 عدد
- کره پاستوریزه دویچه مارکن کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
- گردوی خرد شده یک ونیم فنجان
- شکر قهوه ای دو قاشق غذاخوری
- پودر چیلی نصف قاشق چای خوری
- عصاره وانیل نصف قاشق چای خوری
- مربای شیر کاله (کاتلا) خرید آنلاین یک چهارم فنجان
- بستنی وانیلی کاله سه لیتر
طرز تهیه دسر بستنی بیسکویتی
مرحله اول
برای تهیه دسر بستنی بیسکویتی اگر از وافل های فریز شده استفاده می کنید، ابتدا آن ها را یخ زدایی کنید. برای همین آن ها را زودتر از فریزر درآورید و اجازه دهید در دمای اتاق یخشان ذوب گردد.
مرحله دوم
داخل یک تابه بزرگ کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید. گردو، شکر قهوه ای، پودر چیلی و وانیل را داخل تابه ریخته و با حرارت شعله تفت دهید. این کار را حدود چهار تا شش دقیقه انجام دهید تا موادتان برشته شوند. سپس، آن ها را به یک کاسه کم عمق منتقل کنید تا کاملا خنک شوند و به دمای اتاق برسند.
مرحله سوم
در این مرحله ابتدا مربای شیر را با حرارت شعله یا در مایکروفر کمی گرم کنید تا نرم گردد. سپس، یک قاشق چای خوری از کاتلا را روی یک مینی وافل پخش کنید. بعد از آن نوبت به بستنی می رسد.
مرحله چهارم
روی وافل را با دو قاشق غذاخوری بستنی بپوشانید. بعد از آن، وافل دوم را روی بستنی قرار دهید و فشار دهید تا بستنی پخش گردد. دسر را داخل مواد خنک شده از مرحله قبل، از سمت دیواره های کاسه، بچرخانید تا به بستنی بچسبند. وافل بستنی را حدود چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خنک شده و خودش را بگیرد.
منبع: کتاب کاله