طرز تهیه کرپ گوشت (با طعم قارچ و پنیر)

به گزارش مجله شرقیا، کرپ گوشت، غذایی است که در مدت زمان کوتاهی درست می گردد. کرپ گوشت آماده شده تا چند روز در یخچال قابل نگهداری است. شما می توانید در پر کردن کرپ، خلاقیت به خرج دهید و بسته به ذائقه خود از مواد متنوعی چون قارچ و پنیر بهره ببرید.

طرز تهیه کرپ گوشت (با طعم قارچ و پنیر)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - کرپ (زبان لاتین: crispa) با معنای پیچاندن یا رول کردن تعریف می شود. کرپ غذایی فرانسوی با مخلفات شور و شیرین متنوع است. برای تهیه کرپ، خمیر رقیقی را با آرد گندم درست نموده و آن را با کره در ماهیتابه داغ چرب شده می پزند. کرپ، پنکیک نازکی است که مواد درون آن طعم شیرینی دارند، بنابراین می تواند به عنوان صبحانه سرو شود. کرپ مرغ و کرپ ژامبون دو نمونه از کرپ های مخصوص نهار یا شام هستند که برای تهیه آن ها، معمولاً از موادی، چون پنیر، تخم مرغ، قارچ، ژامبون و مرغ استفاده می شود. برای هواداران طعم شیرین، کرپ شیرین گزینه مناسبی است که اغلب به عنوان دسر یا صبحانه مصرف می شود و روی آن مواد شیرینی، چون مربا، خامه قنادی، نوتلا و تکه های میوه قرار می گیرد. از طرف دیگر، با قرار دادن انواع گوشت و سبزیجات در میان کرپ، آن را می توان به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف کرد. در ادامه با طرز تهیه کرپ گوشت با طعم قارچ و پنیر آشنا می شوید.

طرز تهیه کرپ گوشت با قارچ و پنیر

مرحله اول) تهیه لایه های نازک کرپ

مواد لازم برای تهیه کرپ
آرد کیک2.5-3 فنجان
شیر3 فنجان
تخم مرغ3 عدد
نمک1 قاشق چایخوری
روغن مایع1/4 فنجان
آب گرم1 فنجان

دستور تهیه کرپ:

  1. تخم مرغ ها، نمک، شیر، آب گرم و روغن را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کن را روشن نموده و روی سرعت کم تنظیم کنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
  2. آرد را به تدریج به مخلوط کن اضافه کنید تا با سایر مواد مخلوط شده و مایه نرم و روانی حاصل شود.
  3. کف یک تابه نچسب متوسط را با روغن چرب نموده و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید.
  4. وقتی تابه داغ شد، 1/3 فنجان از مایه کرپ را در تابه ریخته، تابه را تکان دهید تا مایه کرپ به طور یکنواخت در تمام سطح تابه پخش شود.

  5. حدود 30 الی 45 ثانیه صبر کنید تا کناره های کرپ به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآید.

  6. وقتی روی کرپ بسته و زیر آن طلایی رنگ شد، آن را برگردانید و 30 الی 45 ثانیه دیگر فرصت دهید تا طرف دیگر کرپ نیز طلایی شود.

  7. کرپ را برداشته و در یک بشقاب عظیم بگذارید.
  8. این عمل را تکرار کنید تا بقیه کرپ ها درست شوند.

مرحله دوم) تهیه مایه گوشت

مواد لازم برای تهیه مایه گوشت
هویج متوسط1 عدد
سیر له شده2 حبه
پیاز متوسط1 عدد
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ نموده500 گرم
جعفری ساطوری شده1/2 فنجان
زیتون سیاه هسته گرفته و خرد شده3/4 فنجان
قارچ ورقه شده1 فنجان
گوجه فرنگی عظیم پوست گرفته و رنده شده3 عدد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه مایه گوشت:

  1. پیاز را ریز خرد نموده، هویج را پوست گرفته و خرد کنید. این مواد را با مقداری روغن زیتون بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا هویج نرم شده و پیاز طلایی شود.
  2. سیر له شده اضافه کنید و در حدود یک دقیقه تفت دهید.
  3. گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند. سپس نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه نموده و هم بزنید.
  4. جعفری را اضافه کنید و در حد 2 الی 3 دقیقه تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
  5. گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و درب تابه را ببندید. حرارت را متوسط کنید و فرصت دهید سس غلیظ شود.
  6. قارچ ورقه شده را در یک تابه دیگر روی حرارت متوسط با کمی روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
  7. پس از این که سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و قارچ و زیتون خرد شده را به آن اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
آرد4 قاشق غذاخوری
کره5 قاشق غذاخوری
شیر4 فنجان
پنیر پارمزان1/4 فنجان
پودر جوز هندی1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه سس بشامل:

  1. کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود.
  2. آرد را به کره اضافه نموده و به مدت 7-6 دقیقه با هم تفت دهید تا رنگ آن کمی طلایی شود.

  3. شیر را در یک قابلمه دیگر روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس شیر داغ را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و به سرعت هم بزنید.
  4. اجازه دهید تا مخلوط به جوش آید. سپس 5 دقیقه مرتب هم بزنید تا بپزد.

  5. سس را از روی حرارت برداشته، نمک، فلفل و جوز هندی را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم) پختن کرپ گوشت

  1. فر را روی حرات 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  2. یکی از کرپ ها را روی سطح کار قرار دهید. حدود 3 قاشق غذاخوری از مایه گوشت را روی کرپ بریزید، طوری که از لبه کرپ حدود 2 سانتیمتر فاصله داشته باشد.

  3. از طرفی که گوشت را ریخته اید، آغاز به رول کردن کرپ کنید.
  4. این عمل را تکرار کنید تا همه کرپ ها آماده شوند.
  5. کرپ رول شده را در ظرف مقاوم به حرارت قرار دهید.
  6. برای این مقدار مواد، به دو ظرف عظیم احتیاج دارید یا می توانید رول ها را در دو لایه درون یک ظرف بچینید.
  7. را روی رول ها بریزید و روی آن را با پنیر پارمزان بپوشانید. ظرف را به مدت 20-15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر روی کرپ ذوب شود.

  8. کرپ گوشت و قارچ و پنیر آماده است. ظرف را از فر خارج نموده، کمی جعفری ساطوری شده روی آن بپاشید و به صورت گرم سرو کنید.

نکات مهم و اصولی در تهیه کرپ گوشت

  • یکی از نکات مهم در تهیه کرپ، نازکی و ظرافت آن است؛ بنابراین باید دقت کرد که کرپ ها نازک تهیه شوند. برای راحتی کار بهتر است از تابه دسته دار استفاده کرد تا مایه کرپ را به راحتی بتوان در آن چرخاند و در همه سطح تابه به طور یکنواخت پخش کرد.
  • تابه مورد استفاده در تهیه کرپ باید از جنس تفلون نچسب باشد.
  • مایه گوشت مورد استفاده برای پر کردن کرپ باید کم آب باشد، بنابراین اجازه دهید تا آب سس کاملا تمام شده و سس غلیظ شود.
  • استفاده از جعفری ساطوری در مایه گوشت، طعم و بوی مطبوعی به کرپ گوشت می دهد و تا حد زیادی بوی تخم مرغ را می گیرد.
  • در صورت تمایل می توانید کمی پودر آویشن به مایه کرپ اضافه کنید. پودر آویشن علاوه بر این که به همراه پنیر عطر و طعم مطلوبی ایجاد می نماید، باعث کاهش بوی تخم مرغ می شود.

کرپ، در واقع نوعی نان نازک است که روی حرارت ملایم در تابه سرخ شده و با مواد مختلفی مانند گوشت، پنیر، انواع سبزیجات و یا مواد شیرینی همچون مربا پر می شود و پس از پیچیدن مصرف می شود. شما در این مقاله با آموزش تصویری تهیه کرپ گوشت و قارچ و پنیر آشنا شدید. امیدواریم این آموزش برای شما مفید واقع شود و این غذای شیک و خوشمزه را تهیه نموده و در مهمانی ها بهره ببرید.

منبع: setare.com
انتشار: 3 اسفند 1399 بروزرسانی: 3 اسفند 1399 گردآورنده: sharghia.ir شناسه مطلب: 1463

به "طرز تهیه کرپ گوشت (با طعم قارچ و پنیر)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کرپ گوشت (با طعم قارچ و پنیر)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید