مبارزه با زنده فروشی مرغ در خوزستان
به گزارش مجله شرقیا، خبرنگاران/خوزستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: 200 یا 250 تن مرغی که هر شب در خوزستان کشتار می شود، اگر واقعا وارد بازار مصرف شود و از استان های دیگر نیز روزانه 75 تن مرغ تامین شود، مشکل حادی نداریم و بالاخره هر نفر یکی یک دانه مرغ گیرش می آید.

سید نوراله حسن زاده در جلسه ستاد تنظیم بازار خوزستان که یکشنبه شب برگزار شد، اظهار کرد: مبارزه با زنده فروشی مرغ در حال انجام است؛ در بسیاری از مناطق مانند حصیرآباد و منبع آب، عرضه کنندگان مرغ، مغازه دار هستند که باید تسهیلاتی به آن ها بدهیم تا مرغ زنده نفروشند.
به گزارش خبرنگاران، وی اضافه نمود: باید سهمیه ای از مرغ های کشتارشده برای این افراد در نظر بگیریم تا درآمد آن ها حاصل شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: با مرکز نیز صحبت کرده ام تا از محل تبصره 18، بخشی از تسهیلات امسال به مرغداری ها اختصاص یابد.
حسن زاده خاطرنشان کرد: باید لیست جدیدی از تولیدکنندگان و توزیع کنندگان مرغ به ما بدهند تا ما کنترل کنیم.
وی اضافه نمود: 200 یا 250 تن مرغی که هر شب در خوزستان کشتار می شود، اگر واقعا وارد بازار مصرف شود و از استان های دیگر نیز روزانه 75 تن مرغ تامین شود، مشکل حادی نداریم و بالاخره هر نفر یکی یک دانه مرغ گیرش می آید.
منبع: خبرگزاری ایسنا