کشاورزی ارگانیک انتشار گازهای گلخانه ای را افزایش می دهد

به گزارش مجله شرقیا، بر خلاف آنچه قبلا تصور می شد، کشاورزی ارگانیک نه تنها میزان انتشار گازهای گلخانه ای را کاهش نمی دهد، بلکه موجب افزایش انتشار این نوع گازها می گردد.

کشاورزی ارگانیک انتشار گازهای گلخانه ای را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، بسیاری از کارشناسان و صاحب نظران با این تصور که کشاورزی ارگانیک با کاهش انتشار گازهای گلخانه ای به حفاظت از محیط زیست و کره زمین یاری می نماید، مدافع این نوع کشاورزی بودند اما حالا تعیین شده که این تصور لزوما درست نیست.

آنالیز که در این زمینه در دانشگاه کارنفیلد انگلیس اجرا شده نشان می دهد کشاورزی ارگانیک از جمله عوامل افزایش انتشار گازهای گلخانه ای است و مسائل محیط زیستی خاص خود را به وجود می آورد.

اگر چه کشاورزی ارگانیک در ظاهر به علت استفاده کمتر از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی یا ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی باید کمتر موجب الودگی محیط زیست و کاهش انتشار گازهای گلخانه ای گردد، اما واقعیت این است که دقیقا به همین علت، به نتیجه رساندن کشاورزی ارگانیک مستلزم استفاده از زمین های بیشتری برای کاشت و برداشت همان مقدار غذایی است که به وسیله روش کشاورزی غیرارگانیک به دست می آید، به زیرکشت بردن زمین های کشاورزی بیشتر در زمان استفاده از روش ارگانیک، موجب انتشار دی اکسید کربن بیشتر می گردد.

محققان دانشگاه کارنفیلد انگلیس همچنین این مساله را تحلیل کردند که اگر در هر دو کشور انگلیس و ولز به طور کامل از روش کشاورزی ارگانیک استفاده گردد، چه اتفاقی می افتد. همین آنالیز نشان داد که این نوع کشاورزی به علت افزایش احتیاج به زمین های زیر کشت به بیشتر شدن 21 درصدی انتشار گازهای گلخانه ای می انجامد.

https://interestingengineering.com/organic-farming-actually-increases-greenhouse-gas-emissions-study-finds

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 18 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sharghia.ir شناسه مطلب: 518

به "کشاورزی ارگانیک انتشار گازهای گلخانه ای را افزایش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشاورزی ارگانیک انتشار گازهای گلخانه ای را افزایش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید