آخرین آمار جهانی کرونا؛ شمار مبتلایان به 28میلیون و 900هزار نزدیک شد
به گزارش مجله شرقیا، ویروس کرونا روزانه در کشورهای زیادی مردم را مبتلا می نماید و همچنان قربانی می گیرد.
تا لحظه ثبت این گزارش تا کنون 28,853,654 تن مبتلا و 922,649 تن بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته اند.
سایت ورد اُ میترز آمار لحظه ای مبتلایان و کشته شدگان را به تفکیک به روز رسانی می نماید که برای دیدن آن اینجا کلیک کنید.
در آمریکا دکتر آنتونی فائوچی بلندپایه ترین کارشناس بیماری های عفونی برخلاف ادعاهای ترامپ گفت که بازگشت کشور به حالت عادی قبل از کرونا پس از 2021 محقق خواهد شد. به گزارش ان بی سی، فائوچی در خصوص ادعاهای ترامپ در خصوص توزیع واکسن کرونا به عموم مردم و بازگشت به شرایط عادی گفت: ارائه جدول زمانی پس از سال 2021 به این دلیل گفته می گردد که حتی بعد از فراوری واکسن، توزیع آن به میلیون ها نفر زمان بر خواهد بود. وی همچنین اضافه کرد:من معتقدم ما واکسن کرونا را تا آخر سال خواهیم داشت اما واکسینه کردن مردم و توزیع واکسن کرونا احتمالاً تا اواسط یا سرانجام سال 2021 اتفاق نخواهد افتاد.
با نزدیک شدن به انتخابات سوم نوامبر ترامپ در کوشش است تا به وسیله معرفی واکسن کاهش محبوبیت خود را جبران کند و بتواند برگ برنده ای در دست داشته باشد. به گزارش خبرگزاری رویترز،وزارت دادگستری آمریکا روز گذشته (آدینه) بیان کرد، دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از 20 مارس (اول فروردین) تحت قوانین مرتبط با محدودیت های کرونایی در این کشور، حدود 8800 کودک مهاجر بدون همراه را از این کشور اخراج نموده است.
هند که در رتبه دوم آلوده ترین کشورهای دنیا قرار گرفته است این روزها شرایط اسفناکی را سپری می نماید. در روز گذشته این کشور شاهد شناسایی بیش از 97هزار مبتلا بود که در نوع خود بی سابقه بوده است. به گزارش فرانس24 این کشور به طور خطرناکی به مرز 5 میلیون مورد آلودگی به ویروس کرونا نزدیک می گردد. همچنین بیمارستان ها در هند اشباع شده اند. قبرستان مسلمانان دهلی نو، نخستین قبرستانی بود که قربانیان ویروس کرونا در آن دفن شدند. اما این قبرستان حالا اشباع شده است. مردی می گوید ما در جستجوی فضا برای دفن قربانیان کرونا هستیم. یکی از کارگران گورستان می گوید در همه این زمین ها تنها، قربانیان ویروس کرونا دفن می گردد. در 5 ماه گذشته، ما اینجا 562 جسد دفن کردیم. تنها 30 قبر دیگر برای قربانیان کرونا باقی مانده است.
در این بین تنها امیدواری دولت برای متوقف کردن همه گیری کشف واکسن است که هم اکنون دو واکسن کرونا در مرحله آزمایش قرار دارند.
برزیل نیز در حال حاضر در رتبه سوم کشورهای درگیر کرونا در دنیا قرار گرفته است و پس از آمریکا بیشترین آمار مرگ و میر را بر اثر بیماری کووید 19 دارد. این کشور با جمعیت 212 میلیونی در حالی از لحاظ شمار مبتلایان به کووید-19 در صدر کشورهای درگیر به ویروس کرونا در آمریکای لاتین قرار داشته و همچنین با یک پله سقوط نسبت به هند در حدود 24 ساعت گذشته، صندلی سومین کشور درگیر در فهرست دنیای را به خود اختصاص داده است که اهمیت اعمال اقدامات پیشگیرانه، رعایت دستورالعمل های ساده بهداشتی، اتخاذ تدابیر سختگیرانه و پاسخگویی سریعتر به این بحران را بیش از پیش برای همگان برملا می سازد؛ به بیان دقیق تر در نقطه مقابل عمل به توصیه های بهداشتی مورد تاکید سازمان بهداشت دنیای و همچنین تجربه محدود به دست آمده دولت ها در کنترل این بیماری در طول ماه های اخیر، سهل انگاری ها و کم اهمیت جلوه دادن های ژائیر بولسونارو، رئیس جمهوری برزیل شرایط این کشور را رو به وخامت برده است.
اما در روسیه شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا طی روزهای اخیر سیر صعودی داشته است و در شبانه روز گذشته بیشترین تعداد موارد ابتلای روزانه طی یک ماه و نیم اخیر در این کشور شناسایی شد.در همین حال با آغاز فصل سرما و احتمال همه گیری آنفلوآنزا در این کشور، مقامات بهداشتی روسیه با ایجاد صدها پایگاه ثابت و سیار، مایه کوبی سراسری آنفلوآنزا را آغاز نموده اند. در حالیکه در سال گذشته میلادی کمتر از 10 میلیون نفر از جمعیت این کشور از واکسن آنفلوآنزا استفاده نموده بودند، پیش بینی می گردد سال جاری به دلیل بیم از همه گیری آنفلوآنزا و همزمانی آن با شیوع کرونا، بیش از 30 میلیون نفر در برابر آنفلوآنزا مایه کوبی شوند.در همین حال فراوری واکسن جدید کرونای روسی با نام اسپوتنیک 7 به سرعت ادامه دارد و تا به امروز حدود 50 هزار، که بیشتر آن ها از کادر پزشکی و درمانی روسیه هستند، از واکسن جدید استفاده نموده اند.
در فرانسه نیز آمار مبتلایان به شدت صعودی بوده است. روز آدینه نشست اضطراری شورای دفاعی فرانسه به ریاست امانوئل مکرون، رئیس جمهور این کشور، به وسیله ویدئو کنفرانس برگزار گردید و اقدامات سختگیرانه جدیدی برای مهار کرونا در این کشور اتخاذ گشت. با وجود افزایش شمار مبتلایان به کووید 19 در فرانسه و تعداد افرادی بستری در بیمارستان ها بدلیل ابتلا به کووید 19، نخست وزیر فرانسه، به لزوم ادامه زندگی مالی، فرهنگی، أموزش بچه ها و ... در کشور، همزمان با لزوم رعایت مقررات بهداشتی برای در امان ماندن از ابتلا به کووید 19 تاکید نمود و احتمال برقراری قرنطینه عمومی، در شرایط کنونی، در سطح کشور را دور از انتظار ارزیابی کرد.
نخست وزیر فرانسه، در عین حال، گفت که در موارد بحرانی مقامات محلی می توانند تدابیر ویژه به منظور مقابله با ویروس را به اجرا بگذارند. از روز گذشته (پنج شنبه)، بعضی از مقامات محلی در فرانسه، مقررات سختگیرانه برای مقابله با گسترش ویروس کرونا را بیان کردند. در بعضی مناطق فرانسه تمامی صاحبان رستوران ها و بارها، پس از نیمه شب ملزم به تعطیل نمودن این اماکن هستند.
در انگلیس صدها تن از کارکنان وزارت بهداشت در اعتراض به ناسپاسی دولت جانسون و مخالفت با افزایش حقوق آنان در لندن دست به تظاهرات زدند. آنان در عین حال با سر دادن شعارهای اعتراضی خواهان افزایش دستمزد خود شده و فریاد می زدند: بوریس جانسون صدای ما را بشنو؛ دستمزدها را درست پرداخت یا گورت را گم کن.
و اما در ایران شمار کلی فوت شدگان از مرز 23هزار تن عبور نموده است. به گفته سخنگوی وزارت بهداشت استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در شرایط قرمز قرار دارند.همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در شرایط هشدار قرار دارند.
بیشتر بخوانید:
خبر بد فائوچی برای ترامپ/ تجمع در انگلیس ممنوع شد
تعداد کشته ها به 900هزار نزدیک شد/اسپانیا بار دیگر در ابتلا رکورد زد
فاجعه در دانشگاه های آمریکا/ هند دومین کشور آلوده دنیا شد
311311
منبع: خبرآنلاین