جعبه گشایی و آنالیز اسپرسوساز دلونگی مدل ECP33.21
به گزارش مجله شرقیا، قهوه اسپرسو جزو محبوب ترین انواع قهوه است و دستگاه اسپرسوساز دلونگی مدل ECP33-21 یکی از برترین دستگاه ها برای تهیه یک قهوه اسپرسو حرفه ای با طعم خوش است. در این قسمت به جعبه گشایی و آنالیز عملکرد این دستگاه اسپرسو می پردازیم.

این قهوه ساز همراه با دو فیلتر قهوه عرضه می گردد و به شما امکان تهیه قهوه اسپرسو سینگل و دبل را می دهد. برای تهیه قهوه ابتدا مخزن آب دستگاه را پر کنید، سپس فیلتر قهوه مورد نظر خود را در قسمت پورتال فیلتر قرار دهید و پودر قهوه آسیاب شده را در آن بریزید. فشرده کردن قهوه اسپرسو در فیلتر جزو مراحل بسیار مهم دم کردن اسپرسو است که به آن تمپ کردن قهوه (tamping) می گویند. سپس پورتال فیلتر را دستگاه و فنجان قهوه خود را زیر نازل قرار می دهید. در نهایت هم دستگاه را روشن می کنید و منتظر پر شدن فنجان خود از قهوه می شوید.
دلونگی در این دستگاه برای کسانی که دوست دارند همراه قهوه خود شیر بنوشند هم یک نازل بخار برای فوم دادن به شیر قرار داده است. شما می توانید با بخار داغی که از نازل به بیرون می آید شیر را به میزان دلخواه فوم دهید و اسپرسوی خود را به کاپوچینو تبدیل کنید.
برای آشنا شدن با قابلیت های دستگاه اسپرسوساز حرفه ای دلونگی مدل ECP33-21 و شیوه تهیه یک اسپرسو خوشمزه و با کیفیت حتما ویدیو بالا را دیدن کنید.
این ویدیو به عنوان بخشی از پروژه خبرنگاران مگ تَلِنت ساخته شده است؛ پروژه ای برای کشف، حمایت، پرورش و فعالیت استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی. آن دسته از شرکت کنندگان در مسابقه های فراوری محتوای ویدیویی خبرنگاران که عملکرد درخشانی داشته باشند و بتوانند به صورت حرفه ای ویدیو بسازند، امکان ورود به این پروژه را خواهند داشت.
در این پروژه، خبرنگاران با فراهم کردن زنجیره تأمین کالا و فرصت کسب درآمد، از سازندگان حرفه ای ویدیو حمایت می نماید. اگر امکانات، مهارت و استعداد ویدیوسازی حرفه ای را دارید و علاقه مندید در خبرنگاران مگ تَلِنت فعالیت کنید، در مسابقه های فراوری محتوای ویدیوی خبرنگاران شرکت کنید. ما همه ویدیوها را آنالیز و استعدادها را شناسایی می کنیم.
منبع: دیجیکالا مگ