سوپ پیاز فرانسوی ، معروف ترین غذای فرانسوی برای درمان سرماخوردگی
به گزارش مجله شرقیا، سوپ پیاز فرانسوی یکی از در برترین رستوران های دنیاست. همان طور که از نام سوپ پیداست پایه اصلی سوپ، پیاز البته به صورت کاراملی است. این در حالی است که مهم ترین قسمت طعم خوشمزه سوپ استفاده از استاک گوشت به خصوص استاک گوشت ماهیچه گوساله برای پخت آن است. طرز تهیه مرحله به مرحله سوپ پیاز فرانسوی که یک سوپ رستورانی خوشمزه برای مهمانی و بعلاوه یک غذای مناسب و و از است به همراه طرز تهیه نان باگت تست شده پنیری را از در بخوانید.
مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی (برای 2 الی 3 نفر)
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
پیاز زرد یا قرمز (برای پیاز داغ) | 6 عدد میانه |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | به اندازه کافی |
سیر (برای سیر داغ) | 2 حبه |
استاک گوشت یا آب قلم | 8 لیوان فرانسوی دسته دار |
نمک، فلفل سیاه و آویشن | به اندازه دلخواه |
نان تست و پنیر پارمسان | برای سرو سوپ پیاز |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت سوپ پیاز: 60 دقیقه
مراحل طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی برای سرماخوردگی
سوپ پیاز با استفاده از مواد اولیه در دسترس تهیه می گردد. شما می توانید سوپ پیاز را به صورت ساده یا همراه با یک برش نان برشته شده با انواع پنیر سرو کنید.
مرحله اول: مواد اولیه سوپ پیاز را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ پیاز، هر یک از حبه های سیر شسته شده و بدون پوست را به چند قسمت برش بزنید. پیازهای شسته شده و بدون پوست را نیز به صورت خلالی باریک برش بزنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: پیازها را تفت دهید
حالا، قابلمه مناسبی (ترجیحا 5 الی 6 لیتری) را روی حرارت میانه بگذارید. سپس، نیمی از کره و روغن زیتون را در قابلمه بریزید تا گرم شوند. پیازهای خلالی شده را به قابلمه اضافه کنید و برای 15 الی 20 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
در صورت تمایل، برای خرید پیاز داغ آماده، کره و روغن زیتون می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله سوم: بقیه روغن زیتون و کره را اضافه کنید
پس از گذشت این مدت، باقی روغن زیتون و کره را هم در قابلمه بریزید و حرارت را کمی بیشتر کنید. حدود 15 دقیقه دیگر صبر کنید تا پیازهای سبک و نرم روی حرارت میانه کاملا طلایی شوند. در طول این مدت، پیازهای خلالی را به طور مرتب هم بزنید تا به صورت یکنواخت سرخ شوند.
مرحله چهارم: شکر را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی اصل، نوبت به اضافه کردن شکر می رسد. توجه داشته باشید، شکر نه تنها به بهتر شدن طعم این آش یاری می نماید، بلکه موجب کاراملی شدن پیازها هم می گردد. بنابراین، شکر و یک قاشق چای خوری نمک را به قابلمه اضافه کنید.
ترکیب پیاز، شکر و نمک را هم بزنید و حدود 10 الی 15 دقیقه صبر کنید تا پیازهای خلالی کاملا قهوه ای و کاراملی شوند. در دقایق پایانی کاراملی کردن پیاز، سیرهای خرد شده را هم در قابلمه بریزید تا برای چند دقیقه با باقی مواد تفت ببینند.
برای خرید سیر داغ آماده، شکر و نمک می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله پنجم: استاک گوشت را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی وقت آن است که استاک گوشت () یا آب قلم () را نیز به محتویات قابلمه اضافه کنید. همه مواد را به خوبی هم بزنید و منتظر بمانید تا آب گوشت بجوشد.
اندازهی پودر فلفل سیاه و آویشن هم در قابلمه بریزید. سپس، درب قابلمه را ببندید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ پیاز خوشمزه شما به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد و لعاب دار گردد.
برای خرید فلفل سیاه و آویشن می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله ششم: نان باگت را تست کنید
برای سرو کنار سوپ نان باگت تست شده پنیری داریم. برای درست کردن این نان های تست خوشمزه کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و فر را در دمای 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
برش های نان باگت را کف سینی فر بچینید و با برس روی آن ها روغن زیتون بمالید. برای این کار حدود 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون احتیاج دارید. سینی فر را در طبقه وسط فر به مدت 5 تا 7 دقیقه بگذارید.
مرحله آخر: سوپ پیاز را سرو کنید
بعد از 7 دقیقه روی نان ها پنیر پارمزان بریزید تا با گرمای نان پنیر آب گردد. در زمان سرو سوپ برای هر نفر یک یا دو برش نان باگت تست شده پنیری را داخل کاسه سوپ بگذارید و سوپ پیاز را گرم میل کنید.
برای خرید نان و انواع پنیر پخت و پز می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
نکات مهم در طرز تهیه سوپ پیاز
- اگر به استاک گوشت یا مرغ یا عصاره قلم دسترسی ندارید می توانید از عصاره گوشت یا مرغ آماده بهره ببرید.
- در صورت تمایل، می توانید اندازهی آرد، خامه یا شیر هم به سوپ پیاز اضافه کنید.
- در صورت تمایل، می توانید از مرحله پوره کردن سوپ پیاز چشم پوشی کنید.
- بسته به ذائقه، می توانید اندازهی پودر دارچین هم به سوپ پیاز فرانسوی اضافه کنید.
- در صورت تمایل، می توانید سوپ پیاز را با اندازهی آرد غلیظ کنید. برای این منظور، ابتدا آرد را در اندازهی کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد. سپس، ترکیب آرد و کره را با کمی استاک گوشت رقیق نموده و شبیه سس بشامل درست کنید. در ادامه، این سس با عصاره گوشت را به سوپ پیاز اضافه کنید.
- طرز تهیه سوپ پیاز ایتالیایی و سوپ پیاز در طب سنتی هم طبق دستور گفته شده در این مطلب است. می توانید برای درست کردن سوپ پیاز طبق دستور طب سنتی نان تست و پنیر را حذف کنید. ایتالیایی ها در سوپ پیاز آب گوشت گاو می ریزند.
فوت و فن های خوشمزه شدن سوپ پیاز فرانسوی
آیا می توانیم سوپ پیاز را بدون نان باگت و پنیر سرو کنیم؟
بله. البته، در طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی اصل برش های نان باگت تست شده همراه با پنیر نقش مهمی را ایفا می نمایند. با این حال، در صورت تمایل می توانید سوپ پیاز را به صورت ساده بدون نان و پنیر سرو کنید.
آیا می توانیم سوپ پیاز را بدون پوره کردن سرو کنیم؟
بله. بسیاری از افراد خصوصا دوستداران پیاز کاراملی شده ترجیح می دهند پیازهای خلالی قهوه ای و خوشمزه را در هنگام میل کردن سوپ پیاز زیر دندان احساس نمایند. بنابراین، بسته به ذائقه می توانید مرحله پوره کردن سوپ پیاز فرانسوی را حذف کنید.
سوپ پیاز برای سرماخوردگی خوب است؟
سوپ پیاز در طب سنتی ایرانی هم برای درمان سرماخوردگی توصیه شده است. پیاز و آب قلم موجود در سوپ پیاز حسابی این سوپ را مقوی و به یک داروی خوب برای درمان فوری سرماخوردگی تبدیل می نماید.
منبع: افق کوروش