طرز تهیه بروشکا میگو و پنیر

به گزارش مجله شرقیا، امروز قصد داریم دستور تهیه بروشکا میگو و پنیر را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه بروشکا میگو و پنیر

مواد لازم:

1/2 لیوان پنیر خامه ای (یا گودا)

1/2 لیوان پنیر موزارلا (رنده شده)

1/2 لیوان سس مایونز

2 قاشق غذا خوری جعفری (خرد شده)

2 قاشق غذا خوری شوید

2 حبه سیر

250 گرم میگو

2 عدد نان باگت

دستور تهیه:

میگو ها رو تمیز کنید و بشویید، نصف میگو ها رو ریز خرد کنید و نصف دیگه رو برای روی بروشتا کنار بذارید.

داخل کاسه ای پنیر موزارلای رنده شده، پنیر گودای رنده شده یا پنیر خامه ای، میگو های خرد شده، جعفری و شوید خرد شده، سیر رنده شده و سس مایونز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.

نون ها رو داخل سینی بچینید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار بدید تا پنیر روی نان ها ذوب بشه. بروشتا ها رو توی ظرف بذارید و با میگوی تفت خورده تزیین کنید.

نان باگت رو به تکه های یکسان برش بزنید و روی هر تکه نان مقداری از مایه پنیری بریزید.

منبع: گردشبان
انتشار: 22 خرداد 1400 بروزرسانی: 22 خرداد 1400 گردآورنده: sharghia.ir شناسه مطلب: 1662

به "طرز تهیه بروشکا میگو و پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بروشکا میگو و پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید