طرز تهیه خورش سویا و بادام زمینی

به گزارش مجله شرقیا، امروز قصد داریم طرز تهیه خورش سویا و بادام زمینی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورش سویا و بادام زمینی

مواد لازم:

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده 1 عدد

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل 2/1 قاشق چایخوری

فلفل سبز خرد شده 2 عدد

کنجاله یا دانه سویا 200 گرم

آرد گندم 2 قاشق غذاخوری

کره کنجد شیرین نشده 3 قاشق غذاخوری

آب مرغ 450 میلی لیتر

بادام زمینی خام خرد شده 2 قاشق غذاخوری

سیر له شده 3 حبه

پوره گوجه فرنگی 1 لیوان

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تقت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط کرده و برای تزئین کنار بگذارید.

پیاز را در قابلمه تفت دهید و سویای شسته شده را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه سرخ کنید و در ظرفی جداگانه بریزید.

در همین ظرف کره کنجد، بادام زمینی خرد شده و آرد را بر روی حرارت به آرامی مخلوط کنید تا نرم شود و در سرانجام پوره گوجه فرنگی و جوجه ها و ادویه ها را به آن اضافه نمایید.

اجازه دهید به مدت 20 دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل شود.

پس از پخت آن را در ظرف مخصوص سرو بریزید و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید. نوش جان!

منبع: گردشبان
انتشار: 26 تیر 1400 بروزرسانی: 26 تیر 1400 گردآورنده: sharghia.ir شناسه مطلب: 1722

به "طرز تهیه خورش سویا و بادام زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش سویا و بادام زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید