طرز تهیه نرگس کباب یا کباب نرگسی

به گزارش مجله شرقیا، نرگس کباب یا کباب نرگسی نوعی کوفته افغانی است. این غذا را می توان به روشی آسان در منزل تهیه کرد. تا خاتمه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این غذای خوشمزه افغانی آشنا کنیم.

طرز تهیه نرگس کباب یا کباب نرگسی

مواد لازم براى 6 نفر:

گوشت چرخ شده مرغ: 300 گرم

پیاز: یک عدد عظیم

سیر: 6 حبه

گشهم تازه: 50 گرم

تخم مرغ جوشانده: 6 عدد

ادویه شامل: زرد چوبه، فلفل سیاه و تخم گشهم

مراحل تهیه:

در ابتدا تخم مرغ را بجوشانید و در یخچال یا جاى سرد بگذارید تا کاملاً سرد گردد.

گوشت را که چرخ کردید گشهم تازه را هم همراه با گوشت چرخ کنید و بعداً یک عدد پیاز را در یک ظرف جداگانه چرخ کنید و آبش را بگیرید و به گوشت اضافه کنید و حبه هاى سیر را هم رنده کرده اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه کوفته نرگسی ادویه ها و نمک را اضافه کنید و گوشت را وَرز بدهید و به مدت ده دقیقه در یخچال یا یک جاى سرد بگذارید، بعد از ده دقیقه گوشت را در کفِ دستتان صاف کرده و تخم مرغ را در بینش بگذارید و به همین ترتیب همه کوفته ها را آماده کنید.

بعداً که تمام شد در روغن مُلایم سرخش کنید و با یک کفگیر پلاستیکى یا چوبى مُدام بگردانید تا بهتر بپزد، اما اجازه ندهید تا کاملاً بپزد بعداً کوفته ها را در آبکش بریزید تا روغنش گرفته گردد و بگذارید تا سرد گردد بعد از سرد شدن از وسط برش دهید و دوباره در روغن سرخش کنید تا قسمت وسطى اش هم بپزد و سرخ گردد.

بعداً که تمام شد می توانید بصورت دلخواه تان تزیینش کنید. نوش جان.

منبع: گردشبان
انتشار: 5 مرداد 1400 بروزرسانی: 5 مرداد 1400 گردآورنده: sharghia.ir شناسه مطلب: 1742

به "طرز تهیه نرگس کباب یا کباب نرگسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نرگس کباب یا کباب نرگسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید