طرز تهیه پیاز داغ مجلسی طلایی

به گزارش مجله شرقیا، تهیه پیاز داغ مجلسی کار چندان سختی نیست ولی با دانستن فوت و فن درست کردن آن همانند یک آشپز حرفه ای ظاهر خواهید شد!

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی طلایی

سرویس آشپزی - برای تهیه پیاز داغ مجلسی می توانید از نمک و یا شکر بسته به ذائقه خود برای طعم دار کردن آن بهره ببرید.

نکته ای که در هنگام سرخ کردن پیاز داغ مجلسی و در کل برای سرخ کردن کلیه مواد سرخ کردنی بهتر است بدانید این است که بهترین روش برای سرخ کردن، سرخ کردن به وسیله روغن داغ که با حرارت ملایم داغ شده باشد است و همچنین بهتر است فرآیند سرخ کردن نیز با حرارت ملایم صورت بگیرد تا پیاز و یا هر ماده دیگری که درون تابه است مغز پخت گردد و به طور کامل و به مرور زمان سرخ گردد.

همچنین گفتنی است که بهترین روغن برای سرخ کردن، روغن کنجد می باشد که مقاومت بالایی در برابر حرارت داشته و از این روغن چندین مرتبه برای سرخ کردن می توانید استفاده نمایید. این در صورتی است که روغن زیتون از میان روغن ها کمترین سطح مقاومت را در برابر حرارت داشته و برای سرخ کردن به هیچ عنوان مناسب نمی باشد و به همین منظور به صورت خام در انواع سالادها و غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

در ادامه با خواص پیاز بیشتر آشنا خواهیم شد. جهت آشنایی با طرز تهیه پیاز سوخاری و کشک و بادمجون مجلسی به سایر بخش های آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.

مواد لازم جهت تهیه پیاز داغ مجلسی

پیاز

به میزان لازم

روغن کنجد

به میزان لازم

نمک یا شکر

یک پینچ

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

  1. پیاز را به صورت خلالی و یا نگینی (بسته به سلیقه خود) خرد کنید.
  2. سپس در تابه ای مقداری آب را به جوش آورید و پیاز ها را به مدت 5 تا 6 دقیقه درون آب جوش بریزید.
  3. در این مرحله پیاز ها را با آب سرد آبکشی نموده و اجازه دهید کاملا آب آن گرفته گردد.
  4. در نهایت پیاز ها را در روغن غوطه ور نموده و زمانی که کمی تغییر رنگ داد به اندازه یک پینچ (به میزانی که ما بین دو انگشت سبابه و شصت جای گیرد) نمک به تابه اضافه کنید و اجازه دهید پیاز ها کاملا کاراملی و طلایی رنگ گردد.
  5. در صورت تمایل پیاز داغ را درون سبد ریخته تا روغن اضافی خارج گردد و در نهایت پیاز داغ مجلسی و ترد داشته باشید.

از خواص پیاز چه می دانید؟

تا به حال فکر نموده اید که اگر یک زنبود عسل شما را نیش زد چه باید بکنید؟ شاید ندانید ولی یکی از ساده ترین راه های درمان نیش زنبور عسل مالیدن مقداری آب پیاز روی جای نیش است. یا تابه حال پیش آمده که شب دچار بی خوابی بشوید؟ شاید این نکته را نیز ندانید که نوشیدن یک لیوان آب پیاز، راهکار بی خوابی های شبانه شما است. حتی درمان خون دماغ شدن هم بوکردن یک برش پیاز است.

مهم نیست که چقدر اشک بریزید، پیاز و آب پیاز راه درمان بسیاری از بیماری ها هستند پس ارزش اشک ریختن را دارند. البته این گیاه که از خانواده زنبق هاست، علاوه بر خواص درمانی، غذای شما را نیز خوشمزه و لذیذتر می نماید. از زمان باستان تا به امروز پیاز یکی از مهم ترین مواد موجود روی کره زمین بوده است، تا جایی که مردم در گذشته برای پرداخت اجاره بها از پیاز استفاده می کردند. پیاز حاوی فنول ها و فلاونوئیدهاست که این مواد خاصیت ضد سرطانی، ضدالتهابی، آنتی اکسیدان و ضدکلسترول دارند.

ارزش غذایی پیاز باعث می گردد که از این ماده مفید، به عنوان درمانی طبیعی برای تب، ریزش مو، تجمع رنگدانه ها در بافتها، ناباروری و ... استفاده گردد.

ارزش غذایی پیاز و آب پیاز

آب پیاز منبعی غنی از انواع مواد مفید مانند ویتامین ث، ب6، فولیک اسید و همچنین کلسیم، منیزیم؛ آهن، کروم و فسفر است. گوگرد موجود در پیاز همان عامل ضد سرطان در این ماده غذایی است. کروم سطح قند خون را کاهش می دهد و همچنین به بیماران مبتلا به کم خونی نیز خوردن پیاز توصیه می گردد. در اینجا نگاهی می اندازیم به خواص درمانی این اکسیر شفابخش.

خواص پیاز و آب پیاز

  • یاری به هضم غذا

پیاز حاوی ماده ای به نام اینولین است- یک فیبر خوراکی که منبعی مناسب برای تغذیه باکتری های مفید موجود در روده هاست. این فیبر باعث تحرک صحیح روده ها شده و سطح امن باکتری های مفید روده که باعث هضم بهتر غذا می شوند را تنظیم می نماید.

  • محافظت از بدن در برابر حساسیت ها یا آلرژی

کوئرستین و آنتی هیستامین طبیعی موجود در پیاز از آسم و آلرژی جلوگیری می نماید. کوئرستین موجود در پیاز از بقیه مواد غذایی بیشتر است و به راحتی به وسیله روده جذب شده و برای مدت طولانی تری در جریان خون باقی می ماند.

  • درمان سرماخوردگی و اختلالات تنفسی با پیاز خام

خاصیت خلط آوری پیاز باعث می گردد که این ماده غذایی تاثیر بسیار زیادی در درمان سرماخوردگی و هر نوع اختلال تنفسی دیگر داشته باشد. روغن سبک موجود در پیاز باعث راندن خلط از گلو شده و از ایجاد مجدد آن جلوگیری می نماید. از دیرباز از پیاز به عنوان دارویی برای درمان سرفه، برونشیت، احتقان و عفونت متابولیسم استفاده میشده است. و نکته آخر اینکه برای جلوگیری از سرماخوردگی پیاز خام مصرف کنید.

  • حفظ سلامت و استحکام استخوان ها

مطالعات جدید نشان داده که پیاز حاوی ترکیب خاصی است که مانع از تحلیل و ازبین رفتن استخوان ها می گردد. این ماده غذایی خصوصا برای زنانی که در دوره یائسگی قرار دارند و احتمال پوکی استخوان در آن ها بیشتر است بسیار مفید است.

  • آب پیاز و رشد موها

پیاز حاوی مقادیر زیادی سولفور است و همانطور که می دانید سولفور موثرترین ماده برای افزایش رشد موهاست. مطالعات نشان می دهند که دو بار در هفته و به مدت دو ماه مالیدن آب پیاز به پوست سر، باعث تحریک رشد موها خواهد شد. صرف نظر از بوی بد پیاز که البته با شستشوی سر به راحتی از بین می رود، هیچ ماده دیگری چنین تاثیری در رشد موها نخواهد داشت.

  • پیاز دوست پوست شما

پیاز به افزایش جریان خون در لایه بافت پوست یاری می نماید. می توانید از پیاز کباب شده یا خام به عنوان ضمادی طبیعی برای درمان جوش صورت، کبودی، زخم و همینطور درمان گوش درد بهره ببرید. آب پیاز مخلوط با عسل را نیز می توانید به عنوان یک داروی طبیعی برای ازبین بردن کک و مک و رنگدانه های پوست بهره ببرید.

  • کاهش سطح قند خون

مصرف منظم پیاز باعث کاهش سطح قند خون می گردد. مطالعات بالینی نشان می دهد که دی سولفید پروپیل آلیل موجود در پیاز باعث کاهش سطح آلدوهگسوز می گردد. به علاوه کروم موجود در پیاز، باعث تنطیم قند خون شده و سرعت بالارفتن قند خون را کاهش می دهد.

  • پیاز و سلامت قلب و عروق

مصرف منظم پیاز باعث کاهش سطح کلسترول در بدن می گردد. این مورد را می توان نتیجه ترکیبات سولفور، کروم و ویتامین B موجود در پیاز دانست که با کاهش سطح هموسیستئین، خطر ابتلا به ایست قلبی را کاهش می دهد.

  • با مصرف پیاز به جنگ سرطان بروید

پیاز دارای تنوع بسیار زیادی از سولفیدهاست که این مواد، از بدن در برابر رشد تومور ها محافظت می نمایند. مصرف همیشگی پیاز خطر ابتلا به انواع سرطان ها از جمله: سرطان مری، سرطان سلول های کلیوی، سرطان پستان، سرطان پروستات و سرطان حنجره را کاهش می دهد.

  • جلوگیری از عفونت دهان و دندان

خواص ضدباکتریایی پیاز از ابتلا به عفونت های دهانی و همچنین پوسیدگی دندان ها جلوگیری می نماید. محققان معتقدند که جویدن پیاز خام به مدت 3 دقیقه، تمام میکروب های موجود در دهان را از بین می برد. به علاوه، می توانید موقع دندان درد، یک قطعه پیاز را روی دندان خود قرار دهید و اثر معجزه آسای آن را به چشم ببینید.

منبع: ستاره
انتشار: 10 آذر 1399 بروزرسانی: 10 آذر 1399 گردآورنده: sharghia.ir شناسه مطلب: 1302

به "طرز تهیه پیاز داغ مجلسی طلایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیاز داغ مجلسی طلایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید