چیز هایی که نباید طبقه بالا فریزر گذاشت
به گزارش مجله شرقیا، یکی از راه های نگهداری از مواد غذایی مختلف در هر فصلی فریز کردن آن مواد است، با این روش بسیاری از خوراکی ها در هر زمانی در دسترس شما قرار گرفته است.
راهکار کلیدی داشتن یک رژیم غذایی سالم؛ این است که شما از طیف مختلفی از غذاها و خوراکی ها مانند میوه ها، سبزیجات، حبوبات، گوشت و غیره بهره ببرید اما متخصصان یک راهکار کلیدی دیگر برای سلامتی دارند و آن هم نگهداری غذاهاست و باید مواظب باشید که برخی از مواد غذایی را در برخی از فضا ها قرار ندهید تا باعث ایجاد باکتری های مضر نشوند.
طبق اطلاعات سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها، اگر برخی از غذاها را در طبقه بالای فریزر قرار دهید، باعث آسیب به بدن می شوید و همین اشتباه ساده در نگهداری از ماده غذایی باعث پخش شدن باکتری خطرناک و ابتلا به بیماری های جدی می گردد اما به نظر شما کدام غذا است که هرگز نباید آن را در طبقه بالای فریزر بگذاریم؟ برای اطلاع از پاسخ با ما در این بخش همراه باشید.
جای گوشت، طبقه اول فریزر نیست!
هرگز گوشت قرمز و گوشت مرغ و هیچ غذای دریایی خام را در طبقه و کشوی بالای فریزر قرار ندهید. گوشت خام یکی از رایج ترین دلیل های پخش شدن باکتری است و بنابراین متخصصان پیشنهاد می نمایند که هنگام نگهداری آن ها در فریزر، به شدت مراقب باشید.
میوه و سبزیجات را دور از آنها قرار دهید و آنها را کنار یا زیر گوشت خام نگذارید، زیرا آب چکیده شده از این مواد حاوی جرم است. بهتر است مواد خوراکی بسته بندی شده که در آنها باز نشده است را در طبقه بالای فریزر قرار دهید. لبنیات را از میوه، سبزیجات و گوشت جدا کنید.
اهمیت نگهداری از گوشت داخل فریزر
همواره گوشت را داخل بسته بندی اورجینال خودش قرار دهید تا زمانی که موقع مصرف برسد، می توانید از یک پلاستیک اضافه تر برای جلوگیری از نشت آب آن بهره ببرید.
ارتباط نوع نگهداری با مسمومیت غذایی
اگر همه مواد خوراکی را با یکدیگر داخل فریزر نگهدارید و به این مسئله توجه نکنید، به مسائل دچار می شوید، زیرا گوشت خام قرمز، گوشت مرغ و خروس و غذاهای دریایی حاوی باکتری سالمونلا، لیستریا، ای.کولی و دیگر باکتری های مضر هستند که مسائلی مثل دل درد، تب، حالت تهوع، استفراغ، اسهال و غیره را ایجاد می نمایند.
مطالعات نشان می دهد که 48 میلیون نفر در سراسر دنیا هر سال به خاطر مسمومیت غذایی بیمار می شوند، 128 هزار نفر آنها بستری می شوند و بیش از هزار نفر آنها به خاطر این مشکل جان خود را از دست می دهند. پس بهتر است به طرز نگهداری غذاها دقت ویژه ای داشته باشید.
مراقب مسمومیت باشید
اگر هر کدام از این علائم را دارید، مراقب نگهداری غذاها باشید. برای جلوگیری از مسمومیت غذایی باید سعی کنید مراقب سیستم نگهداری مواد غذایی باشید تا شرایط خطرناکی نگردد. مسائلی مثل حالت تهوع و استفراغ، تب و اسهال می تواند باعث تشدید بیماری گردد و زندگی شما را تهدید کند.
افراد بالای 65 سال، خانم های باردار، بچه ها زیر یک سال و افرادی که مسائل سیستم ایمنی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری بر اثر مسمومیت غذایی هستند.
نکاتی ساده ولی مهم
در نظر گرفتن نکات مراقبتی بسیار مهم است. جدا کردن غذاها در یخچال یک کار لازم است که باید آن را انجام دهید. البته می توانید از راه های امنیتی دیگری هم بهره ببرید. به عنوان مثال تخته های آشپزی را برای گوشت خام و سبزیجات از یکدیگر جدا کنید.
هرگز گوشت پخته شده را داخل بشقابی قرار ندهید که قبلا گوشت خام داخل آن بوده است و حتماً همه این تخته های آشپزی را شستشو و ضدعفونی کنید.
به گزارش وب گاه نمناک، سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها پیشنهاد می نماید که هرگز گوشت خام را قبل از پختن نشویید زیرا شستن گوشت خام قرمز، گوشت مرغ، بوقلمون یا تخم مرغ باعث پخش شدن جرم داخل سینک و سطوح اطراف می گردد.
منبع: ایرنا
منبع: فرادید