خبرنگاران 30 درصد صنایع لرستان در شهرک های صنعتی مستقر هستند
به گزارش مجله شرقیا، خرم آباد - خبرنگاران - مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان گفت: 30 درصد صنایع این استان در 18 شهرک صنعتی فعال مستقر هستند.

به گزارش خبرنگاران بختیار رازانی روز چهارشنبه در بازدید مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کشور از نواحی و شهرک های صنعتی الیگودرز اضافه نمود: طی 2 سال گذشته سه ناحیه و شهرک صنعتی چمن سلطان، رومشکان و نورآباد بعد از 15 سال راه اندازی شده است.
وی یادآور شد:هم اکنون 25 شهرک، ناحیه و منطقه ویژه مالی در استان لرستان وجود دارد که از این تعداد 18 شهرک فعال هستند و تا خاتمه سال زیرساخت بعضی دیگر فراهم می گردد.
وی با اشاره به اینکه زیرساخت واحدهای صنعتی با کمترین هزینه ها در لرستان ایجاد شده است ادامه داد: مصوبه شورای برنامه ریزی برای ناحیه چمن سلطان گندمینه الیگودرز در سال 98 صادر شد که عملیات خاکبرداری آن شروع شده و شبکه های برق نیز در حال اجرا است.
منبع: ایرنا