طرز تهیه مرغ با سس خیارشور

به گزارش مجله شرقیا، برای اینکه مرغ آبدار و طعم بهتری داشته باشد، پوست آن را جدا نکنید.

طرز تهیه مرغ با سس خیارشور
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان خواباندن در مواد: 8 تا 24 ساعت
  • زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

  • یک شیشه خیارشور
  • 6 عدد ران مرغ
  • ¼ پیمانه آرد کامل
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • یک پیمانه آب مرغ
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
  • ¼ پیمانه فلفل قرمز خرد شده

طرز تهیه

  1. خیارشورها را خارج کنید و مرغ ها را درون سرکه آن بریزید و 8 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.
  2. فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ ها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده گردد. در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ ها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته گردد.
  3. در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ ها را داخل آن بچینید و با حرارت میانه حدود 8 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مرغ ها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت 15 دقیقه بپزید . مرغ ها را از تابه خارج کنید. آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
  4. تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به میزان یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند. آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و اندازه آن به نصف کاهش بیابد. با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 409
  • چربی: 30 گرم
  • کلسترول: 161 گرم
  • کربوهیدرات: 5 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • قند: 1 گرم
  • پروتئین: 28 گرم
  • آهن: 1 گرم
  • پتاسیم: 325 میلی گرم
  • کلسیم: 21 میلی گرم
  • سدیم: 498 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: sharghia.ir شناسه مطلب: 2124

به "طرز تهیه مرغ با سس خیارشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ با سس خیارشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید