طرز تهیه مرغ با سس خیارشور
به گزارش مجله شرقیا، برای اینکه مرغ آبدار و طعم بهتری داشته باشد، پوست آن را جدا نکنید.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان خواباندن در مواد: 8 تا 24 ساعت
- زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
- یک شیشه خیارشور
- 6 عدد ران مرغ
- ¼ پیمانه آرد کامل
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- یک پیمانه آب مرغ
- یک قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
- ¼ پیمانه فلفل قرمز خرد شده
طرز تهیه
- خیارشورها را خارج کنید و مرغ ها را درون سرکه آن بریزید و 8 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.
- فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ ها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده گردد. در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ ها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته گردد.
- در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ ها را داخل آن بچینید و با حرارت میانه حدود 8 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مرغ ها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت 15 دقیقه بپزید . مرغ ها را از تابه خارج کنید. آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
- تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به میزان یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند. آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و اندازه آن به نصف کاهش بیابد. با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 409
- چربی: 30 گرم
- کلسترول: 161 گرم
- کربوهیدرات: 5 گرم
- فیبر: 1 گرم
- قند: 1 گرم
- پروتئین: 28 گرم
- آهن: 1 گرم
- پتاسیم: 325 میلی گرم
- کلسیم: 21 میلی گرم
- سدیم: 498 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: sharghia.ir
شناسه مطلب: 2124
به "طرز تهیه مرغ با سس خیارشور" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ با سس خیارشور"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید